Grandeco Wallfashion Group

Grandeco Wallfashion Group België is een toonaangevende producent van vinyl wandbekleding. Met hoofdzetel te Tielt, België, zijn wij uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op het gebied van decoratieve muurbekleding en wij verkopen onze producten in meer dan 88 landen over gans de wereld.

Het is onze ambitie om deze positie verder uit te bouwen en onze reputatie van toonaangevende marktspeler te verstevigen. Uitstekende produktkwaliteit en een hedendaags produktaanbod zijn onze ontegensprekelijke sterktes. Maar ook continue innovatie, operationele efficiëntie en klantenservice behoren tot de kernprincipes van onze bedrijfscultuur.

Ons produktaanbod bestaat uit een breed assortiment van hoogwaardige vinyl, schuimvinyl en papier produkten. Dit op papier-of vliesdrager. Een team van in-house designers staat in voor de ontwikkeling van onze eigen collecties. Daarnaast produceren we een groot aantal exclusieve referenties voor zowat alle belangrijke retailers en distributeurs.

Grandeco is een GIMV portfolio company. GIMV is een Belgische private equity investeringsgroep genoteerd op de beurs van Brussel en is meerderheidsaandeelhouder in Grandeco Wallfashion Group.

Grandeco Group Services NV

Onze hoofdzetel bevindt zich in Tielt, België. Hier zijn de corporate diensten gevestigd zoals aankoop, financiën en administratie evenals de groepsdirectie.

 

Grandeco Wallfashion Group - Belgium NV

Onze zetel bevindt zich in Tielt, België. Op deze locatie bevindt zich de Belgische productie-site. Deze werd opgestart in 1978 onder de naam Ideco.

Een uiterst modern machinepark is volledig in-line geïntegreerd voor de productie van vinyl- en schuimbehang. Het gebruik van in de massa gekleurde vinyl staat garant voor onze unieke 3S productkwaliteit: Seamless - Shadeless - Scratchfree ofwel naadloos - geen kantverschil - krasbestendig.