Passie
Wij delen allemaal dezelfde passie voor ons werk en voor ons bedrijf. We zijn gepassioneerd om voor onze klanten de mooiste producten te ontwerpen, de beste producten te maken en de beste service aan te bieden. We halen onze energie uit innovatie, het installeren en onderhouden van nieuwe technologie en het voortdurend optimaliseren van processen en van het beleid.

Innovatie

GranDeco beschikt over een team ontwerpers, ingenieurs, prototypers, trendwatchers die werken aan de producten van morgen. We staan open voor nieuwe zaken en streven ernaar om contiue te verbeteren. Passie voor innovatie is aanwezig in elke afdeling, maar is het meest zichtbaar in de laatste collecties.

Resultaatgericht

We streven hoge kwaliteitsnormen na. Met hart en ziel streven we naar perfectie. Ons ultieme doel: uitmuntend zijn in wat we doen. In elke markt waarin we actief zijn, wensen we pro-actief te handelen en intiatief nemend te zijn.

Mensgericht

We hebben respect en vertrouwen voor onze medewerkers, klanten, leveranciers, aandeelhouders en iedereen met wie we samenwerken. Telkens zoeken we samen naar oplossingen en zoeken we naar de perfecte balans tussen economische, sociale en ecologische overwegingen.